Bouwkundig Adviesbureau Bloom is een onafhankelijk deskundig keuringsbureau dat aan de hand van jarenlange ervaring en kennis op bouwkundig gebied alle bouwkundige zaken goed en objectief kan beoordelen.

Zorgvuldigheid staat voorop, snelheid en een voordelig tarief. Juist vanwege die zorgvuldigheid verleen ik graag de juiste service en klantgerichte dienstverlening aan mijn zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Jarenlang profileert Bouwkundig Adviesbureau Bloom zich in werkzaamheden voor verschillende ondernemingen en organisaties. Zo kunt u denken aan Vereniging Eigen Huis en Vereniging van Eigenaren en particulieren.

Bij Bouwkundig adviesbureau Bloom kunt u o.a. terecht voor een aankoopkeuring voor uw nieuwe woning met of zonder keuring voor NHG inclusief rapportage met een duidelijk overzicht van de noodzakelijke herstelkosten of een verkoopkeuring voor de verkoop van uw huidige woning. Ook een deelkeuring is mogelijk zoals een dakkeuring, vloerkeuring of andere onderdelen van een gebouw. Daarnaast is het ook mogelijk bij aankoop van een woning een meeloopkeuring uit te laten voeren zonder rapportage. Ook een opleveringskeuring bij nieuwbouw en/of verbouw behoort tot de mogelijkheden. Kijkt u voor alle mogelijkheden onder "Diensten".